آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-روی-موبایل,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

در این مطلب به صورت گام به گام نحوه انجام تنظیمات مرتبط با انتقال تصویر دوربین مداربسته را خواهید آموخت. از انجایی که تنظیمات عمومی نرم افزارها مشابه است در اینجا نحوه انجام تنظیمات بر روی نرم افزار IVMS4500 مربوط به برند Hikvision آموزش داده شده که میتوانید به صورت مشابه تنظیمات را برای دیگر برندها نیز انجام دهید.

پیش شرط

پیش از شروع انتقال تصویر روی موبایل باید پورت های دستگاه DVR که معمولا دو یا سه پورت است برروی مودم خود فوروارد کرده باشید. (در آموزش این کار به مطلب آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته مراجعه کنید.)

مراحل کار

  1. نرم افزار انتقال تصویر را از وب دانلود کرده یا از روی سی دی دستگاه بر روی موبایل یا تبلت خود بریزید.
  2. پس از نصب نرم افزار به منوی اصلی وارد شوید.
  3. در منوی اصلی برای اضافه کردن دستگاه DVR یا NVR خود روی گزینه Device کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.
انتقال-تصویر-روی-موبایل-2,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل
تصویر منوی اصلی نرم افزار IVMS4500
  1. پنجره Device قسمت اصلی کار شماست. در این پنجره باید در فیلدهای مختلف اطلاعات مربوط به دستگاه DVR را وارد کنید. در عکس زیر میتوانید بخش های مختلف این پنجره را ببنید.
انتقال-تصویر-روی-موبایل-1,,آموزش انتقال تصویر روی موبایل
تصویر پنجره Device روی نرم افزار انتقال تصویر IVMS4500
  1. Alias یا نام مستعار به نامی گفته می شود که شما میخواهید به این دستگاه بدهید. در این بخش هر نامی که دلخواه شما است وارد کنید.
  2. قسمت بعدی Register mode است. از انجایی که در این بخش نحوه انتقال تصویر با آی پی استاتیک بر روی موبایل را آموزش می دهیم گزینه Ip/Domain را انتخاب می کنیم اما در صورتی که بخواهید بدون IP Static انتقال تصویر داشته باشیم گزینه DDNS را انتخاب میکنیم (روشهایی دیگری هم برای انتقال تصویر بدون IP استاتیک وجود دارد.)
  3. قسمت آدرس مربوط به آدرس IP دستگاه شماست. در صورتی که میخواهید دستگاه را روی شبکه داخلی ببینید میتوانید آدرس شبکه داخلی خود را اینجا وارد کنید و در صورتی که نیاز است دستگاه را روی اینترنت ببینید باید IP استاتیک خود را در این قسمت وارد کنید.
  4. قسمت پورت مربوط به پورت Server پورت شماست. این پورت بر روی دستگاه DVR شما مشخص می شود و در تنظیمات شبکه دستگاه میتوانید آن را پیدا کنید. این پورت حتما باید قبلا بر روی مودم شما فوروارد شده باشد. در این صورت پورت را در این قسمت وارد می کنید. (برای دستگاه های هایک ویژن این پورت 8000 است.)
  5. قسمت بعدی user name یا نام کاربری دستگاه DVR یا NVR شماست. در بیشتر دستگاه ها با کاربرد admin انتقال تصویر صورت می گیرد اما در صورتی که میخواهید محدودیتی روی دیدن تصاویر ایجاد کنید یک کاربرد جدید ایجاد کنید و در آن را محدود کنید در این صورت روی نرم افزار موبایل کاربر دیگر نخواهد توانست برخی تصاویر را ببینید یا فیلم های ضبط شده را ببند (بسته به انتخاب شما).
  6. قسمت Password نیز کمله عبور همان کاربری است که بر روی DVR از آن استفاده می کردید.
  7. قسمت آخر نیز تعداد دوربین های متصل شده به دستگاه را صورت خودکار نمایش داده می شود.
  8. پس از وارد کردن این اطلاعات کار شما تمام شده و با برگشتن به صفحه نمایش میتوانید تصویر دوربین های خود را ببنید.

چطور تصویر چند دستگاه را روی موبایل ببنیم؟

برای این کار ابتدا لازم است دستگاه ها با هم همخوانی داشته باشند. در بیشتر موارد لازم است دستگاه ها از یک برند باشند. همچنین باید پورت ها از هم متفاوت باشند پس باید پورت یکی از دستگاه ها را تغییر بدهید و به صورت جداگانه فوروارد کنید.

قیمت پک دوربین مداربسته قیمت دوربین مداربسته شرکت نصب دوربین مدار بسته شرکت هایک ویژن

دوربین مدار بسته شرکت ها

دوربین مدار بسته شرکت ها

دوربین مدار بسته شرکت ها

انواع مختلفی از این دوربین ها وجود دارد بنابراین شما چطور باید تشخیص دهید کدام یک برای دفتر کار شما بیشتر مناسب است؟

در این پست می خواهیم برخی از روش های تعیین دوربین مدار بسته مناسب برای شرکت ها را بررسی کنیم. انتخاب دوربین مدار بسته برای شغل شما ابتدا بستگی به انتظارات شما از دوربین دارد. برای مثال نظارت بر پرسنل در یک شرکت کوچک به دوربین مشابه برای یک انبار بزرگ نیاز ندارد. به همین ترتیب، کنترل محیط بیرون و داخل یک شرکت، نظارت در روز و شب و میزان پوشش هم به انواع متفاوتی از دوربین ها نیاز دارد.

نظارت بر شرکت های کوچک

دوربین های مدار بسته شرکت های کوچک می توانند انواع مختلفی از لحاظ اندازه، نوع، سبک و هزینه داشته باشند. معمولا نظارت ویدیویی در شرکت های کوچک برای کنترل پرسنل و مراجعه کنندگان انجام می شود. یعنی این محیط ها نیازی به محصولات خیلی پیچیده و خلاقانه ندارد. این محصولات نسبتا ارزان هستند حتی اگر نیاز به سیستم چند دوربینی برای پوشش کامل داشته باشید.

اگر فقط می خواهید بر یک محیط کوچک که نه تنها یک نقطه را پوشش می دهد نظارت داشته باشید، دوربین های فشنگی گزینه مناسبی هستند. این دوربین ها روی دیوار نصب شده و نصب آن به کمک حرفه ای نیاز ندارد.

نظارت بر شرکت های بزرگ

دوربین های مناسب برای شرکت های بزرگ باید بتوانند محیط بزرگتری را پوشش دهند. شما باید محیط را اندازه گیری کنید تا بتوانید دوربین و لنز مناسبی را انتخاب کنید. بسیاری از مدیران شرکت های بزرگ ترجیح می دهند سیستم های نظارتی برای کنترل پرسنل و دارایی ها را به صورت همزمان داشته باشند. این یعنی باید یک سیستم نظارتی کامل تهیه شود. دوربین های گنبدی رایج ترین انتخاب برای دفاتر بزرگ است.

یک دلیل آن این است که آنها می توانند بدون اینکه کسی متوجه زاویه دیدشان شود، به نظارت همه جانبه بپردازند. علاوه بر این، دوربین های گنبدی برای نصب روی سقف مناسب بوده و میدان دید وسیع تری را پوشش می دهند.

در دفاتر که دارای ارتفاع سقفی معمولی هستند و احتمالا دوربین مدار بسته در ارتفاع ۲۷۰ سانتیمتری از کف نصب می شود، می توانید از لنزهای ۳٫۶ میلیمتر و ۲٫۸ میلیمتر استفاده کرد. برای این ارتفاع معمولا لنزهای بیش از ۳٫۶ میلیمتر توصیه نمی شود.

نظارت بر انبارها

نظارت بر انبارها

استفاده از دوربین مدار بسته در انبارها یک ضرورت است. هدف از نصب این دوربین ها نه تنها نظارت بر پرسنل و محافظت از کالاها بلکه انجام اقدامات پیشگیرانه است. یکی از دلایل وم این دوربین ها این است که در صورت وقوع حادثه یا جراحت به دلیل سهل انگاری از قوانین ایمنی، تعهدی متوجه مالک مجموعه نخواهد بود. دوربین مدار بسته PTZ گزینه شناخته شده ای برای نظارت بر انبارها است.

این دوربین ها در مقایسه با سایر دوربین ها توانایی پوشش محیط های وسیع تری را دارند چون می توان آنها را در جهات مختلف حرکت داده و زوم کرد. دوربین های PTZ قابلیت حرکت در مسیرهای از پیش تعریف شده را هم دارتد یعنی در زمان حرکت، می تواند دو ناحیه جداگانه رو پوشش دهد و در هزینه های شما برای خرید چند دوربین صرفه جویی کند.

نظارت در داخل و بیرون مجموعه

دوربین های مخصوص نظارت داخلی معمولا ارزان تر بوده و به فناوری های کمتری نیاز دارند. همچنین به مراقبت در برابر آب و هوا و مقاومت لنز نیاز نیست. دوربین های نظارتی محیط بیرونی باید دارای امکانات مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی، لنزهای قطور و نصب صحیح باشند. اشتباه رایجی که در نصب دوربین های بیرونی توسط افراد غیر متخصص ایجاد می شود، جایگذاری و نصب اشتباه این دوربین ها بوده که باعث ورود رطوبت به داخل آن و ایجاد کپک می شود.

یکی دیگر از اشتباهات، انتخاب لنزهای اشتباه است. حتما قبل از خرید دوربین مدار بسته مناسب برای شرکت ها، در مورد میدان دید، فاصله و طیف پوشش دهی آن تحقیق کنید.

نظارت در روز و شب

نظارت در روز و شب بر طبق شرایط نوری بسیار متفاوت است. شرایط نوری نقش مهمی در توانایی دوربین در ارائه نظارت دقیق و ثبت ویدیوهای کارآمد ایفا می کند. در زمان نصب دوربین مدار بسته مناسب برای شرکت ها، حتما آنها را در نقاطی قرار دهید که از نور بهینه برخوردار هستند. حتی اگر دوربین های دید در شب تهیه کرده اید باید بدانید که بیشتر آنها باید میزان مشخصی نور داشته باشند تا بتوانند تصاویر شفافی ایجاد کنند که موارد موجود در آن قابل تشخیص باشند.

اپلیکیشن چیست ؟

مفاهیم اپلیکیشن در شهر های آنلاین

وب اپلیکیشن چیست و چه تفاوتی با اپلیکیشن دارد؟

اپلیکیشن کوییک (Quik) چیست و چه کاربردی دارد؟

وب اپلیکیشن چیست؟ انواع آن کدامند و چه تفاوتی با اپلیکیشن ها و وب سایت ها دارد؟

بازاریابی اپلیکیشن یا اپلیکیشن مارکتینگ چیست ؟

وب اپلیکیشن چیست؟

دوربین ,های ,ها ,روی ,دستگاه ,نظارت ,دوربین های ,مدار بسته ,دوربین مدار ,انتقال تصویر ,در این ,انتقال تصویر دوربین ,تصویر دوربین مداربسته ,آموزش انتقال تصویر ,برای کنترل پرسنل

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


بهار نيوز new tips about all thing فناوری اطلاعات و ارتباطات بهترین برنامه های اندروید Christy مذهبی اپ - مارکت مذهبی پزشکي آشپزی السلام علیک یا زینب کبری سلام الله علیها مقالات دانشجویی و دانش آموزی