وب اپلیکیشن ها برنامه هایی هستند که امکان برقراری و تعامل بهتر کارفرمایان و مدیران در صنایع و مشاغل مختلف با کاربرانشان را مهیا می کنند. هدف از ساخت برنامه های مختلف و برنامه های تحت وب، تسهیل انجام کارها و وظایف و بهبود تعاملات می باشد. با ساخت برنامه ها به ویژه وب اپلیکیشن ها، کارفرمایان و کاربران بهتر می توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند و نیاز های کاربران راحتتر و سریعتر برآورده می شود.
امروزه کاربران و کسب و کار های زیادی از بستر اینترنت به عنوان یک بستر مناسب و مقرون به صرفه برای ارتباط با دیگران استفاده می کنند. اینترنت به کارفرمایان، مدیران و کاربران این امکان را می دهد تا بتوانند براحتی بازار هدف خود را شناسایی کنند و اطلاعاتی که می خواهند را جمع آوری کنند.
مدیران مشاغل اگر می خواهند که در حرفه ی خود موفق باشند بایستی بتوانند به نحو احسن اطلاعات لازم را جمع آوری و ضبط و پردازش کنند و به طور مناسب به کاربران ارائه دهند. استفاده از وب اپلیکیشن ها از جمله برنامه هایی هستند که این امکان را برای کاربران مختلف تأمین کرده اند. در واقع برنامه های وب، اسکریپت های سمت سرور و کلاینت را با یکدیگر ترکیب می کنند. اسکریپت های سمت سرور (PHPو ASP) برای مدیریت ذخیره سازی و بازیابی داده ها و اطلاعات و اسکریپت های سمت کلاینت (HTML و جاوااسکریپت) به منظور ارائه ی اطلاعات به کاربران استفاده می شوند. برنامه های تحت وب به کاربران این امکان را می دهند تا بتوانند از طریق فرم ها، سیستم های مدیریت محتوا و . راحتتر با شرکت ها در ارتباط باشند. از سوی دیگر وب اپلیکیشن ها مرزهای جغرافیایی و زمانی را در سیستم های سازمانی حذف می کنند، کارکنان یک سازمان را قادر می سازند تا بتوانند در هر ساعتی از شبانه روز و از هر جایی اطلاعاتی که می خواهند را دریافت و پیگیری کنند، اشتراکاتی داشته باشند، به طور کل کارهایشان را آسانتر انجام دهند و تعاملاتشان را بهبود ببخشند.
داشتن وب سایت و یا وب اپلیکیشن در عصر کنونی دیگر یکی از اامات کسب و کارها شده است. کارفرمایان و مدیران از طریق وب سایت ها می توانند اعتبار بیشتری برای کسب و کار خود به دست آورند و راحتتر و سریعتر به اهداف تجاری خود برسند و نام تجاری خود را بیشتر از قبل مطرح کنند. وب اپلیکیشن ها همین اهداف را برای کاربران برآورده می کنند، ضمن اینکه استفاده از آنها آسانتر است و میان کاربران محبوبیت بیشتری دارند. برنامه های تحت وب را می توان از هر سیستم عاملی استفاده کرد و همه ی مرورگر ها مدرن، این برنامه ها را پشتیبانی می کنند. کاربران برای استفاده برنامه های تحت وب محدودیتی ندارند و می توانند از طریق کامپیوتر های رومیزی و یا گوشی های همراه خود از آنها استفاده کنند. برنامه های وب در کاهش هزینه های سازمانی تأثیر بسزایی دارند و استفاده از آنها بسیار مقرون به صرفه تمام می شود.
یک برنامه یا اپلیکیشن کامپیوتری برای انجام یک یا چند کار خاص ایجاد می شود. کاربران وب اپلیکیشن ها و برنامه های کامپیوتری با اهداف، وظایف و سطح انتظارات خاصی از این برنامه ها استفاده می کنند. به عبارت دیگر، انگیزه ی استفاده از یک برنامه ی وکامپیوتری و یا برنامه ی وب تقریباً همیشه مشخص است.
برنامه های وب یا همان وب اپلیکیشن ها برنامه ها و نرم افزار هایی هستند که با استفاده از مرورگر ها قابل دستیابی هستند. این برنامه ها با استفاده از زبان های مختلفی مانند HTML و CSS و جاوا اسکریپت که توسط تمام مرورگر ها پشتیبانی می شوند، تهیه می شوند.
برنامه های وب معمولاً به زبان هایی نوشته می شوند که توسط مرورگر ها پشتیبانی می شوند. برخی از این زبان ها عبارتند از html و یا جاوااسکریپت. برخی از برنامه های وب پویا هستند و به پردازش های سمت سرور متکی هستند در حالیکه برخی از برنامه ها ایستا هستند و در سمت سرور اصلاً پردازش نمی شوند.
یک وب اپلیکیشن برای اینکه بتواند تقاضاهای مشتریان را مدیریت کند و کارهای درخواستی از سمت کاربران را انجام دهد به یک وب سرور و گاهی به یک پایگاه داده برای ذخیره سازی داده ها نیاز دارد.
روالی که طی استفاده از برنامه های وب طی می شود بدین صورت است که ابتدا کاربر تقاضای خود را از طریق مرورگر یا اینترنت و یا از طریق برنامه ی تحت وب به سرور وب می گوید، وب سرور تقاضای کاربر را دریافت می کند و آن را به وب سرور متناسب با تقاضا ارسال می کند. سرور برنامه، درخواست کاربر را انجام می دهد. این درخواست هر چیزی می تواند باشد، مانند پرس و جو از پایگاه داده و یا پردازش داده ها. سپس سرور برنامه، اطلاعات مورد نیاز کاربر را پس از پردازش به وب سرور ارسال می کند و وب سرور هم آن را به کاربر بازمی گرداند.
وب اپلیکیشن ها کاربرد های گوناگونی دارند، مانند اینکه به چندین کاربر اجازه می دهند تا به یک نسخه از برنامه دسترسی داشته باشند. برنامه های وب نیازی به نصب و بارگذاری ندارند. از طریق سیستم عامل های مختلف می توان به این برنامه ها دسترسی داشت. از طریق مرورگر های مختلف قابل دستیابی هستند.
برنامه های وب نیازی به نصب بر روی هارد دیسک ها ندارند. بنابراین فضایی اشغال نمی کنند. در نتیجه، پشتیبانی و نگهداری از برنامه های تحت وب راحتتر است و نیاز های فنی کمتری لازم دارد.
برنامه های تحت وب اغلب بروز هستند، زیرا معمولاً بگونه ای طراحی می شوند که بروزرسانی ها به طور متمرکز اعمال می شود.
تفاوت عمده ای که بین یک وب اپلیکیشن و یک برنامه ی کامپیوتری خاص وجود دارد این است که برخی برنامه های کامپیوتری به طور ویژه برای برخی دستگاه های خاص راه اندازی می شوند که فقط با یک سری سخت افزار های به خصوص همخوانی و سازگاری دارند. این برنامه ها می توانند از منابع خاص دستگاه استفاده کنند و به صورت آفلاین هم می توانند کار کنند.
برنامه های تحت وب را بسته به نوع زبانی که نوشته می شوند و معماری و اتصال به پایگاه داده ها می توان به چندین دسته تقسیم بندی کرد. برنامه های تحت وب بنا بر منطق تجاری، مؤلفه های سیستم و اهداف سیستم می توانند از یکدیگر متمایز شوند.
برنامه های موبایل را می تواند از فروشگاه برنامه ها نصب کرد. برنامه های موبایل از طریق عملکرد دوربین و یا GPS می توانند به منابع فروشگاه دسترسی داشته باشند. در برخی موارد بروزرسانی های برنامه های موبایل گران است. از سوی دیگر برنامه های تحت وب در سمت سرور قرار دارند و بر روی سیستمی نصب نمی شوند. کاربران برای دسترسی به برنامه های وب بایستی به اینترنت متصل باشند، در حالیکه برنامه های موبایل به صورت آفلاین نیز می توانند کار کنند. برنامه های موبایل به بارگیری و بروزرسانی های منظم نیاز دارند، در حالیکه این در مورد برنامه های تحت وب صدق نمی کند.
ممکن است در انتخاب بین وب سایت و وب اپلیکیشن دچار ابهام و سردرگمی شده باشید و ندانید که تفاوت این دو چیست و یا کدامیک بهتر است. برای استفاده از وب سایت ها و وب اپلیکیشن ها نیاز به اتصال اینترنت دارید، هر دو در مرورگر ها اجرا می شوند و زبان های برنامه نویسی هر دو احتمالاً یکی است. هر دو باعث تسهیل روابط کاربران می شوند و به طور کلی برنامه های تحت وب و وب سایت ها اشتراکات زیادی با یکدیگر دارند. اما درک تفاوت های این دو برای کسانی که به دنبال راه حل های آنلاین هستند، مهم است. به همین دلیل می خواهیم بدانیم که وب سایت ها و وب اپلیکیشن ها در چه نقاطی متمایز از یکدیگرند.
وب سایت ها و برنامه های وب از نظر تعامل کمی با یکدیگر متفاوند. وب سایت ها محتوای بصری و متنی به کاربران ارائه می دهند، اما کاربران نسبت آنها هیچ کنترلی ندارند. بدین معنا که کاربران فقط می توانند محتوا را ببینند و بخوانند اما نمی توانند آنها را تغییر دهند. اما در برنامه های وب، کاربران نه تنها می توانند داده ها ببینند و بخوانند، بلکه حتی می توانند آنها را تغییر نیز دهند. بنابراین تعامل در وب اپلیکیشن ها شکل و شمایل یک گفتگو را به خود می گیرد. کاربران از طریق وب اپلیکیشن ها می توانند درخواست خود را ارسال کنند و از صفحه پاسخ بگیرند.
یک مثال خوب از وب اپلیکیشن ها برنامه های بانکی می باشد. کاربران از طریق این برنامه ها خواسته های خود را ارسال می کنند و برنامه مطابق خواسته ی کاربر وظایفش را انجام می دهد. فروشگاه های آنلاین یک مثال دیگر از وب اپلیکیشن ها هستند که کاربران از طریق آنها می توانند اقلامی را به سبد خرید خود اضافه کنند. شبکه های اجتماعی نیز نمونه ای وب اپلیکیشن هستند که کاربران را به یکدیگر متصل می کنند.
اگرچه، امروزه وب سایت ها نیز حاوی برنامه های وب کوچکی هستند . به طور مثال ممکن است وب سایتی مربوط به یک رستوران در اینترنت بیابید که با استفاده از برنامه ی نقشه، آدرس رستوران را به مشتریان خود نمایش می دهد. اما به طور کلی وب سایت ها بیشتر محتوای بصری دارند و کاربران در وب سایت ها بیشتر زمان خود را به مرور و مطالعه و مشاهده ی مطالب و تصاویر و یا ویدئو و . می گذرانند. تمرکز اصلی وب سایت ها بر ارائه ی محتوا می باشد در حالیکه تمرکز اصلی برنامه های وب بر تعامل کاربر با نرم افزار می باشد.
منظور از ترکیب، ترکیب مؤلفه ها و المان های گوناگون برای ساخت یک سیستم یکپارچه و یک دست می باشد. هم وب سایت ها و هم برنامه های تحت این قابلیت را دارند که با برنامه های دیگر ادغام و ترکیب شوند. بحث ادغام با سیستم های دیگر برای برنامه های تحت وب نسبت به وب سایت ها کمی مهمتر است. زیرا برنامه های تحت وب معمولاً پیچیدگی های بیشتری دارند و گاهی لازم است با برنامه های دیگر ترکیب شوند. به طور مثال شاید لازم باشد یک برنامه ی وب تجاری مانند یک فروشگاه آنلاین با یک CRM ترکیب شود. CRM تمام داده های مربوط به مشتریان را در یک مکان ذخیره می کند و دسترسی کاربران به آن را مهیا می کند. ادغام برنامه ی تحت وب با یک CRM باعث می شود تا جمع آوری داده های کاربران به صورت اتوماتیک انجام شود. بدین صورت کاربران می توانند به مجموعه ی کاملی از اطلاعات دسترسی داشته باشند. با ترکیب برنامه های وب با دیگر برنامه ها، یک سری پردازش ها و تحلیل ها آسانتر می شود. بعلاوه هر تغییری در داده های کاربران بلافاصله در CRM انعکاس داده می شود که این موضوع باعث می شود تا داده ها همیشه بروز باشند. اگرچه وب سایت ها هم می توانند با برنامه های CRM ادغام شوند، اما این موضوع در مورد وب سایت ها کمتر اتفاق می افتد.
منظور از احراز هویت درخواست نام کاربری و پسورد از کاربر است. برنامه ی احراز هویت برنامه ایست که برای تأمین ایمنی اطلاعات کاربران مورد استفاده قرار می گیرد.
وب اپلیکیشن ها بیشتر از سایت ها به برنامه های احراز هویت نیاز دارند. اگر وب اپلیکیشن ها از برنامه های احراز هویت استفاده نکنند ممکن است در معرض خطر حمله ی هکر ها قرار بگیرند. وب سایت هایی که بیشتر اطلاع رسان هستند، کمتر نیاز به برنامه های احراز هویت دارند. اگرچه می توان برای وب سایت ها هم از برنامه های احراز هویت استفاده کرد، اما از گزینه های ثبت نامی هم می توان استفاده کرد. اما در مورد برنامه های تحت وب شرایط کمی حساس تر است و استفاده از برنامه های احراز هویت برای برنامه های تحت وب اامی است.
افزایش استفاده از اینترنت در زندگی افراد و روابط آنها با یکدیگر به ویژه در محیط های اداری تأثیر زیادی گذاشته است. خیلی از سازمان ها و شرکت ها به منظور تسهیل روابط و انجام آسانتر کارهایشان به دنبال راه اندازی های وب اپلیکیشن هستند. زیرا وب اپلیکیشن ها علاوه بر آسانتر کردن تعاملات باعث افزایش کارایی و کاهش هزینه ها نیز می شوند و دامنه ی وسیعی دارند و بسیار در دسترس اند. دسترسی به وب اپلیکیشن ها ساده است و از طریق مرورگر های مدرن در دسترس اند.
اگر به دنبال راه اندازی برنامه های تحت وب برای تجارت و کسب و کار خود هستید، با سفارش طراحی نرم افزار خود بهشرکت های معتبر طراحی سایت، می توانید بهترین کیفیت را دریافت کنید.
شرکت معتبر دارکوب با برخورداری از کادری حرفه ای و استفاده از آخرین استاندارد های طراحی، یکی از شرکت های پیشرو در زمینه ی طراحی سایت و وب اپلیکیشن و سئو سایت می باشد
مفاهیم اپلیکیشن در شهر های آنلاین
وب اپلیکیشن چیست و چه تفاوتی با اپلیکیشن دارد؟
اپلیکیشن کوییک (Quik) چیست و چه کاربردی دارد؟
وب اپلیکیشن چیست؟ انواع آن کدامند و چه تفاوتی با اپلیکیشن ها و وب سایت ها دارد؟
وب ,های ,برنامه ,ها ,اپلیکیشن ,کاربران ,برنامه های ,وب اپلیکیشن ,وب سایت ,تحت وب ,های تحت ,دسترسی داشته باشند ,قابل دستیابی هستند
درباره این سایت